WHISTLEBLOWERS.DK

Om whistleblowers.dk
Denne side er grundlagt af luftkaptajn Oluf Husted og Journalist Tue Knudsen. Siden handler om whistleblowing og om flyvesikkerhed.

Om Oluf Husted

Om Tue Knudsen

Oluf Husteds historie

Whistleblowing
På denne side kan du b√•de l√¶se om whistle-blowing som begreb og historier om ber√łmte whistleblowers, som har √¶ndret historiens gang.

Hvad er en whistleblower?

Ber√łmte whistleblowers

Whistleblowers i medierne

Flyvesikkerhed
Luftfartsmyndigheder og luftfartsselskaber kalder det verdens sikreste transportform. Men hvor sikkert er det egentlig at flyve?

Spillet om en lufthavn

SAS' Sorte Box

Oluf Husteds læserbreve

Is i flymotorer
Læs hvor svært piloter, luftfartsselskaber og myndigheder har ved at håndtere is i flymotorer. Fænomenet er livsfarligt og optræder også i varmt vejr.

Et brev til bedstemor

Pilotens Catch 22

Verdens værste vejr

SAS og whistleblowing
Whistleblowers.dk og Oluf Husted er b√•de i mediernes og studerendes s√łgelys. L√¶s to opgaver om hjemmesiden, SAS og whistleblowing.

SAS Skandal Airlines

SAS whistleblowing


Andre emner
Stifteren af hjemmesiden whistleblowers.dk, Oluf Husted, er også stærkt engageret i blandt andet demokrati og skattelovgivning.

Oluf Husted i Radio 24/7

En simpel skattereform

Scandinavian Star

 
Loading...
 

Whistleblowing i luftfart

"SAS Skandal Airlines" handler om whistleblowing og meldesystemer i luftfart. Bacheloropgaven er skrevet af Nele Sienknecht på Hochschule für Angewandte Wissenschaften Hamburg. Læs mere og download her.

whistleblowers.dk i DR's P1

Hør grundlæggerne af denne hjemmeside argumentere for, at whistleblowers er den femte statsmagt. Én times lærerig radio om whistleblowers. Læs og hør her

Scandinavian Star-skandalen

Pårørende og overlevende fra Scandinavian Star-katastrofen, der kostede 159 mennesker livet, har i 20 år med Mike Axdal i spidsen kæmpet for at få katastrofen undersøgt til bunds. Nu sker det. Følg sagen her

Er det giftigt at flyve?

Som flypassager og besætnings-medlem risikerer du at blive udsat for giftige gasser og luft-arter. Det ønsker hverken luft-fartsselskaber eller myndigheder at fortælle dig om. Det gør vi:
Aerotoxic Assosiation
Toxic Airlines
Toxic Free Airlines

 
 
Untitled Document
Total Visitors: 5818
Whistleblowers • Telefon (+45) 58 54 51 77 • info@whistleblowers.dk